Мінімальна сума замовлення на сайті 500 грн
Порівняння
Додайте товари для порівняння
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Моє замовлення

Тример електричний Oleo-Mac TR 111Е (60039102)

Артикул 60039102
В наявності
3 799 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки
Замовити швидко
Характеристики
Бренд Oleo-Mac
Тип Тример електричний
Максимальна ширина скошування 350 мм
Ріжучий елемент Ліска
Тип рукоятки D-подібна (кільцева)
Тип штанги Нерозбірна
Живлення Мережа 220В
Потужність 1100 Вт
Ширина скошування волосіні 350 мм
Діаметр волосіні 2 мм
Виконання штанги Вигнута
Батьківщина бренду Італія
Клас Напівпрофесійний
Рівень звукового тиску на вухо оператора 96 дБ
Вага 4.5 кг
Гарантійний термін 24 місяців

Самовивіз з магазину (м.Київ, вул.Острівна, буд.16)
Доставка у відділення "Нова Пошта" 
Термін доставки 1-3 дні. Через поштові відділення здійснюється відправка запчастин та витратного матеріала.

  • Умови доставки продукції ТМ Husqvarna
    Продукція Husqvarna - реалізується через офіційну дилерську мережу, купити можна в нашому магазині за адресою: Київ, вул. Острівна 16, Київ.
    Це політика компанії Хускварна та інструмент захисту споживачів від неякісного обслуговування та придбання підробленої продукції.
  • Умови доставки продукції ТМ STIHL
    Продукція ТМ STIHL - реалізується тільки через офіційну дилерську мережу - це політика компанії та інструмент захисту споживачів від неякісного обслуговування та придбання.
    Купити можна у нас за адресою: Київ, Острівна 16 (р-н Столичного шосе).

Більше інформації про доставку

Варіанти оплати товару:

  • Онлайн оплата WayForPay при оформленні замовлення
  • Оплата при отриманні - Після отримання товару в транспортній компанії "Нова Пошта", покупець здійснює оплату вартості товару + вартість доставки + вартість комicii. Оплата у відділенні Нової Пошти здійснюється готівкою або картами VISA/Mastercard.
  • Безготівковий перерахунок - Оплата за безготівковим розрахунком здійснюється наступним способом: після оформлення замовлення, менеджер факсом або електронною поштою надішле Вам рахунок-фактуру, який Ви зможете оплатити в касі відділення будь-якого банку або з розрахункового рахунку Вашої фірми.
  • Готівкою - Оплата готівкою можлива тільки при покупці в Києві або Київській області.Оплата здійснюється виключно у національній валюті.

Гарантія від виробника 12-24 місяці(ів)

Тример електричний Oleo-Mac TR 111Е (60039102) чудово адаптований для скошування жорсткої та густої трави, продуктивно функціонує у складних умовах експлуатації. Модель якісно зрізає рослинність, максимально точно та акуратно, розрахована на застосування на ділянках невеликої та середньої площі. Має добре продуману ергономіку, що передбачає поглинання вібрації, яка виникає, рівномірний розподіл навантаження.
 

Особливості та переваги Oleo-Mac TR 111Е (60039102):

• Надійний електродвигун потужністю 1100 Вт створює та підтримує незмінну високу кількість обертів ходу, стабільний крутний момент. Мотор запускається за допомогою електростарту, початок роботи рівний та плавний. Має реле захисне, яке автоматично спрацьовує при виникненні перегріву.

• Алюмінієва штанга діаметром 22 мм виконана вигнутою, забезпечує зручність при роботі у важкодоступних та вузьких місцях.

• Рукоятка D-подібного вигляду легко налаштовується по висоті безпосередньо під зріст користувача. Це гарантує комфорт та зручність у роботі.

• Оснащення захисним кожухом перешкоджає розльоту каміння та частинок скошеної рослинності на людину, а також убезпечує котушку від пошкоджень.

• Стандартний ріжучий елемент – волосінь діаметром 2 мм у комплект поставки не входить, купується окремо. За прохід обробляється смуга шириною 350 мм, висока якість зрізу досягається завдяки тому, що косильна головка нахиляється на 135 градусів.

• Тример вважається ефективним інструментом при скошуванні трави вздовж парканів, під лавками, навколо дерев та чагарників.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору